„Iau 22 de milioane şi în mână 13. Unde sunt restul banilor?“.

Nemulţumit de faptul că statul îi „trage bani” din salariu, un protestatar anti-PSD i-a cerut socoteală premierului Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: Ce nemulţumire aveţi? Ia, ziceţi.

Bărbat: Sunt tânăr şi sunt plecat dincolo. Multe nemulţumiri am.

Viorica Dăncilă: Dar spuneţi, că poate putem rezolva. Adică prin dialog.. Bărbat: Mi-aţi mărit salariul, dar cât îmi trageţi din bani?

Viorica Dăncilă: Cine vă trage bani?

Bărbat: Statul

Viorica Dăncilă: Cum vă trage? Bărbat: Iau 22 de milioane şi în mână 13. Unde sunt restul  banilor?

Viorica Dăncilă: Păi înainte nu eraţi aşa nemulţumit când s-au tăiat salariile…

Bărbat: Nu eram nemulţumit că-s plecat din ţară de 15 ani.

Viorica Dăncilă: Ia veniţi până la Guvern să avem o discuţie să vedem ce se întâmplă Bărbat: Nu vreau să vin, mulţumesc.

Viorica Dăncilă: Păi ştiţi cum este? Dumneavoastră dacă vreţi să rezolvăm ceva trebuie să veniţi să discutăm.

Bărbat: Nu, nu. Sunt om de rând, nu am venit la furat. Viorica Dăncilă: Dar nici noi n-am venit la furat.

Premierul Viorica Dăncilă a fost huiduită, fugărită și aşteptată cu lumânări şi coroane funerare în cadrul vizitelor sale în ţară. Ea s-a plâns că este cel mai hulit premier al României.

„Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim”, a declarat joi Viorica Dăncilă.