Imnul national al Romaniei si drapelul Romaniei sunt interzise de Papa Francisc si premierul Ungariei la Miercurea Ciuc.

Obrăznicia papală și cea ungurească sunt fără margini! Cu ocazia deplasării în țara noastră, în perioada 31 mai-2 iunie 2019, Papa Francisc și premierul Ungariei au prevăzut în Programul vizitei de stat a Suveranului Pontif că la Miercurea Ciuc, în municipiul de reședință al județului Harghita, în ziua de 1 iunie a.c., este interzisă intonarea Imnului național al României „Deșteaptă-te române”, precum și arborarea Drapelului României!

Cu ocazia vizitei oficiale în România, Papa Francisc a acceptat propunerea conducătorilor Ungariei și a reprezentanților U.D.M.R. de la nivelul județului Harghita și municipiului Miercurea Ciuc ca la adunarea publică iredentistă de la Șumuleu Ciuc să fie intonat imnul național al Ungariei, să fie folosită limba maghiară ca limbă oficială, participanții maghiari să fluture mii de drapele ale Ungariei, steaguri ale răposatei Ungarii mari și niște cârpe fabricate de unguri în numele secuilor care nu mai există, fiind maghiarizați. În municipiul Miercurea Ciuc pe toate străzile, în piețele publice, pe toate instituțiile publice ale Statului Român, la toate blocurile de locuințe și pe fiecare casă locuită de maghiari vor fi arborate numai drapele ale Ungariei. În județul Harghita și în toate localitățile din România unde sunt cetățeni români de etnie maghiară vor fi arborate, la fiecare casă și apartament, drapele ale Ungariei care au fost distribuite de bisericile catolice maghiare și prin toate organizațiile antiromânești lăsate să zburde prin țara noastră, mai ales în Ardeal.

La adunarea publică antiromânească de la Șumuleu Ciuc, în prezența Papei Francisc, este prevăzută adoptarea Declarației de autonomie teritorială a Ardealului și alipirea la Ungaria! Mii de participanți maghiari vor purta și vor flutura drapelul Ungariei și drapelul Vaticanului.

Papa Francisc și-a programat să păcătuiască în Grădina Maicii Domnului în preajma Statuii Fecioarei Maria, la Miercurea Ciuc, în Adevărata Țara Sfântă unde trăiește, de multe mii de ani, Poporul Sfânt așezat în Geția Edenică și apărat de Bunul Dumnezeu, de Domnul nostru Iisus Hristos, de Maica Domnului, de toți Sfinții. Am convingerea că Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, îl va ajuta pe Papa Francisc să nu păcătuiască împotriva Poporului Român și a României.

Pentru ziua de 1 iunie a.c., la Miercurea Ciuc, s-a prevăzut în Programul vizitei Papei Francisc în România că el, împreună cu conducătorii Ungariei și ai U.D.M.R., va urmări din tribuna oficială defilarea formațiunilor militare și paramilitare maghiare, cu uniforme și armament din timpul revoluției ungare de la 1848-1849. Scopul acestei demonstrații este de a le aminti românilor că în anii 1848-1849 armata Ungariei, împreună cu mulți enoriași ai bisericilor catolice maghiare, a ucis peste 40.000 de români și a incendiat circa 270 de sate românești, cu tot cu bisericile românilor.

La această ofensivă, pe toate planurile, a Ungariei și Vaticanului, împotriva Poporului Român și a României trebuie ca autoritățile Statului Român să răspundă rapid prin:

1.Convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.).

2.Interzicerea vizitei Papei Francisc în România.

3.Interzicerea adunării publice ilegale de la Șumuleu Ciuc, din ziua de 1 iunie 2019, pentru adoptarea Declarației de autonomie a Ardealului.

4.Denunțarea Tratatului de înțelegere, cooperare și bună vecinătate între România și Republica Ungară, ratificat de Parlamentul țării noastre prin Legea nr.113 din 10 octombrie 1996

%d blogeri au apreciat: