Companie antreprenoriala din Timisoara reprezinta Romania la World Entrepreneur Of The Year 2019 – Monte Carlo

Antreprenorul timisoream Ovidiu Sandor, detinatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018, a fost unul dintre cei 57 de antreprenori de succes din 47 de tari din intreaga lume care si-au disputat titlul EY World Entrepreneur Of The Year.

Aseara, la Monte Carlo, in cadrul unei ceremonii de gala, juriul celui mai mare si mai renumit proiect de afaceri global dedicat antreprenorilor, a anuntat numele castigatorului.

Este vorba despre americanul Brad Keywell (foto 2), proprietarul Uptake Technologies, Inc., care a castigat cel mai prestigios premiu de afaceri din lume datorita performantelor sale profesionale, dar si a faptului ca, impreuna cu sotia sa, a creat Fundatia Keywell, prin intermediul careia sprijina antreprenoriatul social.

De asemenea, Brad Keywell este fondatorul revistei Chicago Ideas Week, una dintre cele mai importante platforme media de idei de afaceri din lume, dar si fondatorul Fundatiei Viitorilor, o organizatie nonprofit care ofera educatie antreprenoriala si inspiratie pentru tineri.

Titlul Antreprenorul Mondial al Anului a fost acordat pe baza a sase criterii, care le-a oferit tuturor castigatorilor din tarile de origine sanse egala in competitie, respectiv spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategica, impact national si global, inovatie si integritate personala/spirit de conducere bazat pe obiective.

“Avem nevoie de antreprenori acum mai mult ca niciodata. Abilitatea lor de a inova, de a inspira pe altii, de a conduce o afacere de-a lungul calatoriei dificile de la lansare – la liderul de piata este cu adevarat extraordinara”, au precizat organizatorii concursului.

In cazul lui Ovidiu Sandor, proiectul cu impactul cel mai vizibil asupra comunitatii este ISHO Timisoara, care pe langa componenta rezidentiala, de birouri si servicii, reda orasului o zona centrala pana nu demult abandonata, pe care o imbogateste cu functii si utilitati. Un exemplu este noul pod peste Bega cu patru benzi de circulatie, ce are meritul de a articula traficul intre nordul si sudul orasului, caruia i se adauga o pasarela destinata traficului pietonal si pe bicicleta.

Despre Ovidiu Șandor 
Antreprenorul român deține Mulberry Development, o companie antreprenorială din Timișoara care dezvoltă proiecte imobiliare de top, a căror valoare este recunoscută atât la nivel local, cât și la nivel internațional, precum City Business Centre Timișoara (un proiect office de clasa A, dezvoltat în perioada 2007-2009) și The Office Cluj-Napoca (proiect office de clasa A, dezvoltat în perioada 2012-2015).
Primele proiecte dezvoltate de Mulberry Development au venit cu soluții urbanistice noi și sunt un reper de bune practici în relația cu primăriile. În același timp, propunerile imobiliare marca Mulberry Development, dezvoltate în colaborare cu mai multe birouri de arhitectură din țară și de peste hotare, au devenit poli de atracție urbană. Proiectul City Business Center din Timișoara a fost primul din România care a primit titlul de Green Building of The Year.

Impactul asupra comunității e cel mai vizibil prin noul proiect ISHO, din Timișoara, care pe lângă componenta rezidențială, de birouri și servicii redă orașului o zonă centrală până nu demult abandonată, pe care o îmbogățește cu funcții și utilități. Un exemplu este noul pod peste Bega cu patru benzi de circulație, ce are meritul de a articula traficul între nordul și sudul orașului, căruia i se adaugă o pasarelă destinată traficului pietonal și pe bicicletă. Proiectul este prevăzut să integreze și un spațiu dedicat activităților culturale pe care comunitatea locală îl va putea folosi pentru diverse evenimente. 

%d blogeri au apreciat: