Astazi cade guvernul PSD ?

Liberalii depun miercuri moţiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă şi cer demiterea Executivului.

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că de această dată opoziţia are şanse de izbândă, pentru că inclusiv în PSD sunt destui nemulţumiţi. La rândul ei, Viorica Dăncilă i-a adunat pe toţi senatorii şi deputaţii partidului şi le-a cerut să recunoască cinstit dacă au de gând sau nu să trădeze partidul.

Ca să dea cât mai multe şanse moţiunii de cenzură, Ludovic Orban le-a cerut colegilor săi să nu se certe zilele acestea cu parlamentari din alte formaţiuni politice. În plus, a ameninţat că liberalii care vor lipsi de la vot vor fi excluşi din partid.

Ludovic Orban: ”Cel mai important este să convingem 233 de parlamentari că românii au decis clar prin vot că nu mai vor să fie conduşi de actuala coaliţie. Negocierile continuă şi nu pot să fac previziuni decât că până acum avem un număr semnificativ de posibili votanţi, mai mari decât la celelalte moţiuni de cenzură.

Șanse mici pentru moțiunea de cenzură a PNL. Înțelegerea făcută de Victor Ponta cu PSD

Victor Ponta a anunţat că cei 21 de paralmentari ai săi nu vor semna textul, dar vor veni la vot. Potrivit unor surse, Ponta ar fi negociat cu PSD astfel încât să nu mai facă racolări şi să nu mai primească nemulţumiţi din PSD.

%d blogeri au apreciat: