Sorina, fetița din Baia de Aramă, cumpărată de familia din America? ”E vorba de șpăgi de 30.000 de dolari”

Cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă luată cu forța de lângă asistenții maternali, a produs multe reacții în întreaga țară. Acum, noi informații au ieșit la iveală.

Potrivit jurnalistului Narcis Daju de la Gorj News, se pare că tatăl adoptiv, românul care trăiește în America, ar fi plătit nu mai puțin de 30.000 de dolari unei firme care s-a ocupat cu adopția.

Bărbatul a recunoscut prin intermnediul unei cunoștințe că a dat acești bani unei firme care s-a ocupat cu întreg procesul, însă jurnalistul Narcis Daju dă de înțeles că această sumă de bani ar reprezenta, de fapt, șpaga pe care acesta ar fi dat-o penntru ca Sorina să ajungă în familia sa.

„Tăticul” adoptiv, iubitor de Sorina, începe să-și amintească. Ieri am scris că „tatăl” adoptiv, stabilit în SUA, s-a plâns tot timpul că el nu pleacă fără Sorina, fiindcă l-a costat 30.000 de dolari. E vorba de spăgi care însumează 30.000 de dolari, firește. Aseară, târziu, „tatăl” iubitor de Sorina mi-a transmis printr-o cunoștință comună că da, a cheltuit 30.000 de dolari, dar cu firmă din SUA care s-a ocupat de adopție!!! 
 „Tatăl” iubitor-care-și cumpără „dreptatea” de la Curtea de Apel Craiova angajând avocați care-s fix soți de judecătoare fix la Curtea de Apel Craiova-continuă să ne ia de proști. Nouă lui versiune e că a cheltuit 30000 de USD cu o firmă din SUA că să rezolve o treabă în România, țara lui de origine. Și, că să închei: dacă pui în balanța, într-o parte, 30000 de USD și nevoia ta de Sorina, băi, „tăticule”, și în cealaltă parte chinul Sorinei din ultimul timp, era normal să renunți, băi, „tăticule”. Și că să renunți nu trebuia să simți nici că un tata, nici că un copil. Ajungea să fii om, „tăticule”,
 a scris jurnalistul Narcis Daju pe Facebook.