Criminalul olandez s-a sinucis, s-a aruncat in fata unui camion. A fost de 4 ori in Romania, doi romani sunt complici. Ancheta continua…

Olandezul suspectat că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Potrivit unor surse din cadrul Poliției, s-ar fi aruncat în fața unui camion.

Johannes Visscher este urmărit penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală.

Bărbatul de 46 de ani a ajuns în România miercuri. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17:16.

Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii cu care era îmbrăcată.

Primarul din Gura Șuții, Dinu Constantin, a spus că mașina nu a stat mai mult de 5 minute pe raza localității. Olandezul suspectat că a ucis fetița a plecat sâmbătă din România.

Avocatul Adrian Cuculis a declarat, la Digi24, că decesul principalului suspect în cazul fetiței ucise în Dâmbovița nu înseamnă și finalul anchetei. Procurorii vor trebui să investigheze acum dacă Johannes Visscher a avut complici.

%d blogeri au apreciat: