Masuri anticoruptie pentru CRAIOVA. Sustine implementarea lor !

1. Publicarea integrală pe siteul fiecărui departament al primariei raportul său anual în care se explică ce obiective au atins cu banii noștri. .

2. Publicarea pe siteul fiecărui departament al primariei a raportului anual al Curții de Conturi

3. Publicarea pe siteul fiecărei autorități locale de control a listei integrale de amenzi sau alte măsuri administrative date, cu suma, recipient și tot.

4. Publicarea pe siteul fiecărei autorități sau companii care face achiziții publice locale a bugetului pe anul precedent cu lista câștigătorilor în ordinea numărului de contracte și sumelor aferente.

5. Afișarea bugetului școlii, atît cel formal, din sursele oficiale, alocare bugetară și alocare locală, precum și cel informal, adică ce am strâns de la părinți și pe ce am cheltuit banii. Postate pe ușa respectivei școli și pe siteul unitatii de invatamant.

6. Afișarea profilului Google Academic pentru fiecare cadru didactic universitar, uitându-te la numărul lui de citate, interne și mai ales internaționale, și la numărul altora, că într-o țară normală președintele Academiei ar trebui să aibă mii, și un asistent universitar câteva zeci, și nu invers.

7. Creeare departament activ online dedicat pentru primire feedback de la cetateanul orasului.

8. Scanarea tuturor ofertelor, contractelor de achizitie publica, avizelor, salariilor pe sitrul oficial al primariei.

9. Afișarea tuturor cererilor de permise de construcții exterioare pentru a putea fi consultate de vecini, ziariști, societatea civilă.

10. Afișarea bugetelor și proiectelor tuturor programelor operaționale pe fonduri europene în timp real, cu numele câștigătorilor, suma câștigată, data de realizare și obiectivele programului.

Simplu, nu?​

Dreapta Liberala Filiala Dolj nu are sediu, deoarece nu beneficiaza de subventiile de 100 milioane euro/an asa cum primesc legal toate partidele parlamentare si membri nu cotizeaza la partid.

Dreapta Liberala s-a infiintat in Noiembrie 2018, are 400 de membri in Dolj si a obtinut 1300 de voturi in Dolj la alegerile prezidentiale.

Dreapta Liberala Dolj si-a propus sa reprezinte nevoile craiovenilor in viata politica locala. Orice idee, orice proiect din partea oricarui cetatean al orasului Craiova este asteptata pentru definitivarea programului politic pentru Craiova.

Dreapta Liberala asteapta sa li se alature cetatenii care vor sa schimbe in bine orasul si care s-au saturat de vechea clasa politica. FARA IMPLICARE NU EXISTA SCHIMBARE ! http://dreaptaliberala.ro/inscrie-te-acum/

%d blogeri au apreciat: